Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Directorul de Vânzări al Groupama își ia concediu de paternitate, timp de un an. Îl înlocuiește directorul adjunct al asiguratorului

Julien Ramillon, directorul general adjunct al Groupama Asigurări, preia responsabilitățile lui Horațiu Roșca, directorul național de Vânzări al asiguratorului, începând cu 1 august 2017. Acesta din urmă renunță la funcție, temporar, deoarece va intra în concediu de paternitate.
Francois_Coste_Groupama_Asigurari

„Deoarece ne preocupă în mod deosebit atât dezvoltarea profesională, cât și personală a angajaților noștri, le suntem mereu alături atunci când au nevoie de suportul nostru. Trăim astăzi un astfel de moment. Horațiu Roșca, Director Național Vânzări al Groupama Asigurări, va deveni părinte în scurt timp și va intra în concediu de paternitate începând cu data de 1 august 2017, pe perioada unui an de zile. Horațiu este alături de noi de peste 15 ani, contribuind semnificativ, în tot acest timp, la realizarea performanțelor companiei. Așteptăm cu nerăbdare revenirea sa în companie, pentru a continua să scriem împreună povestea noastră de succes”, a declarat François Coste (foto), directorul general al Groupama Asigurări.

Groupama are 1.500 de  angajați din întreaga țară.

Pe durata concediului, responsabilitățile lui Roșca vor fi preluate de către Julien Ramillon, numit recent director general adjunct, funcție în curs de validare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară. Julien Ramillon s-a alăturat Groupama Asigurări în luna noiembrie 2014.

Operațiunile de vânzări ale companiei vor continua în mod obișnuit, ca și până acum, toate activitățile vizând realizarea obiectivului de a deveni asigurătorul preferant al românilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii