FacebookTwitterLinkedIn

La Jung von Matt Berlin, Mihai Gongu va coordona comunicarea contului european Mini în calitate de director de creație.

Mihai Gongu: „Mi-am dorit să lucrez la nivel european și mă bucur că reușesc să fac asta rămânând aproape de GMP, agenția unde am avut cele mai mari satisfacții profesionale Sunt sigur ca echipa din București, coordonată de Olivia Bașag, va continua să scrie istorie pentru clienții curajoși ai celei mai tari independente din CEE”.

CITEȘTE POVESTEA LUI MIHAI GONGU LA FORBES HEROES 2014

Felix Tătaru, președinte GMP Group: „Îți mulțumesc, Mihai, pentru prima etapă a relației noastre. Îți doresc să faci campanii din ce în ce mai bune la Berlin, dar și la București”.

Mihai Gongu, unul dintre oamenii cheie din spatele cele mai cunoscute campanii de promovare a României, „Why Don’t You Come Over?”, se va alătura Jung von Matt/Spree începând cu 7 august.

Jean-Remy von Matt, co-fondator JvM: „L-am cunoscut pe Mihai acum patru ani, la întâlnirile creativilor din rețea. Mă bucur foarte mult că se alătură echipei noastre din Berlin și cred că parteneriatul dintre GMP și Jung von Matt va fi și mai strâns acum”.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – IULIE 2017

Mihai Gongu a obținut până acum peste 100 de trofee în competițiile interne și internaționale inclusiv Grand Prix la Eurobest, Golden Drum și Effie, aur la ADC Awards și NYF, argint la Clio și bronz la EPICA. A contribuit la succesul GMP Advertising aleasă de două ori, în 2013 și 2015 Agenția Independentă a Anului la Golden Drum, fiind singura agenție din România ce a obținut acest titlu. Mihai a predat la Cannes Lions Academy și la Școala ADC.

Absolvent al Facultății de Cibernetică, Mihai Gongu a intrat în publicitate în 2002. A fost primul creativ român în competiția Cannes Young Lions în 2005 și, de-a lungul timpului, a făcut parte din juriile New York Festivals, Eurobest, Effie, ADC Europe și a prezidat juriul Golden Drum 2014.