FacebookTwitterLinkedIn

Pe parcursul celor 10 ani, Iosefina Frolu a avut o contribuție semnificativă în ING, promovând valorile companiei și protejând reputația brandului. În numele ING, îi mulțumesc pentru ceea ce a realizat și îi doresc mult succes în tot ce îşi propune”, a declarat Michal Szczurek, CEO al ING România.

Checkpoint Laurențiu. Răspunde Silviu Nicolescu (EBA Optics Boutique): „A fi patriot înseamnă să-ți faci treaba cu simț de răspundere”

Iosefina Frolu (43 de ani) s-a alăturat ING în 2006, în rolul de Director de Marketing & Comunicare al ING Wholesale Banking, divizia pentru clienți corporate, unde a construit de la zero echipa și practica de comunicare. În 2010, a devenit Director de Comunicare al ING Bank România, fiind responsabilă de comunicarea cu media, comunicarea internă, marketingul relațiilor cu clienții corporate și activitatea de CSR. Anterior, Iosefina Frolu a fost Manager Relații Publice în FMCG (Brau Union, ulterior Heineken) și Coordonator Programe la agenția de relații publice DC Communication.

Am avut șansa să lucrez într-o companie extraordinară – cu viziune, cu o adevarată cultură a performanței și cu oameni foarte buni. ING va rămâne pentru mine un love brand. Le mulțumesc colegilor mei pentru tot ce am învățat și am facut împreună”, a declarat Iosefina Frolu. „Sunt câteva proiecte care mă atrag și vreau să îmi încerc abilitățile și în alte zone decât cea a comunicării. În timp, voi decide la ce și cu cine voi lucra”, a adăugat fostul Director de Comunicare al ING.

Banca a demarat deja procesul de recrutare a unui succesor.

Topul băncilor din România în 2016, în funcție de active

ING Bank a reușit anul trecut cea mai mare creștere a nivelului cotei de piață dintre cele 37 de bănci din România, potrivit datelor Băncii Naționale a României. Anul trecut, banca cu origini olandeze a ajuns la 7,08% din piață, cu active de 27,869 miliarde de lei, de la 6,3%, în 2015. Aceasta a rămas pe poziția a șaptea a topului, dar a fost extrem de aproape să depășească CEC Bank, locul al șaselea, care a atras 7,16% din piață, cu active de 28,194 miliarde de lei.

ING România a obținut un profit brut de 120 milioane lei, în primul trimestru, în creștere cu peste 20%

Profitul brut al ING Bank România a crescut cu 22%, în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând până la 120 de milioane de lei, datorită majorării veniturilor (cu 52 de milioane de lei) și menţinerii sub control a costurilor. În aceeași perioadă, veniturile totale ale băncii au crescut cu 19%, atingând 323 de milioane de lei, datorită creşterii afacerii și a numărului de clienți activi.

Profitul net al ING Bank România a trecut de 100 de milioane de euro, în 2016, datorită creditării

Profitul net al ING Bank România din 2016 a urcat cu 42%, față de cel din anul anterior, până la 474 de milioane de lei (105,5 milioane de euro), datorită acordării mai multor credite. Profitul brut al ING România a ajuns la 565 milioane lei (aproape 126 milioane euro), cu 44% mai mult față de 2015. Veniturile băncii s-au majorat cu 29%, anul trecut, comparativ cu anul anterior, atingând 1,32 miliarde lei.

Un român devine membru în echipa de conducere a ING Cehia

Începând cu 1 iunie 2017, Ștefan Radu, directorul de Strategie și Produse Retail la ING România, coordonează operațiunile de marketing ale ING Cehia, cu focus pe digital.

Grupul Iulius vrea să se asocieze cu CCIR pentru a reconstrui un proiect imobiliar mixt de sute de milioane de euro în jurul Romexpo