Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

News |
|

Directorul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de la Tokyo a fost demis

Directoarea comitetului organizator al Olimpiadei de la Tokyo, Seiko Hashimoto, a anunţat demiterea directorului ceremoniei de deschidere a Jocurilor, Kentaro Kobayashi. Momentul extraordinar al demiterii acestuia a afectat grav planurile de desfăşurare a ceremoniei de deschidere.
Tokyo,,Japan,,February.,14.,2020:,Tokyo,City,And,Official,Logo

Acest lucru s-a produs ca urmare a unor comentarii făcute de acesta în cursul carierei sale de comedian, descrise ca fiind antisemite. Dl Kobayashi a fost forţat să se retragă din cauza unor comentarii făcute în 1998, când era actor de comedie, transmite Rador.

La acea dată, a circulat în mediul online un videoclip în cadrul căruia el a făcut o glumă antisemită având legătură cu Holocaustul. De asemenea, la începutul acestui an, predecesorul dlui Kobayashi, Hiroshi Sazaki, a demisionat după ce a sugerat că o populară actriţă de comedie ar trebui să se costumeze ca un porc pentru spectacolul ei.

Nu în ultimul rând, la începutul săptămânii acesteia, unul dintre directorii muzicali a demisionat la rândul lui după ce s-a dezvăluit că în timpul şcolii îşi agresa colegii cu dizabilităţi mintale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii