FacebookTwitterLinkedIn

Amplasat într-o clădire Art Deco, cu 72 de camere cu vedere spre Pont Neuf (cel mai vechi pod din Paris, inaugurat în 1607 de Henri al IV-lea), Le Cheval Blanc este o simfonie în alb și bej compusă de designerul de interior Peter Marino.

Unul dintre punctele de atracție ale hotelului este noul SPA Dior, amenajat astfel încât să reconstituie confortul unui apartament parizian.


Zona de așteptare este un living cu șemineu, cărți și reviste, unde poate fi servit ceaiul. Oaspeții se pot bucura de o selecție de tratamente unice în cele șase apartamente ale SPA-ului, a căror amenajare este inspirată de momente de referință din istoria Dior.

De exemplu, apartamentul New Look este inspirat de legendarul look avangardist creat de Christian Dior în 1947: patul de aici permite un tratament la șase mâini simultan, pentru corp, față și păr.

La Bonne Étoile amintește de superstițiile maestrului și de credința acestuia în steaua sa norocoasă: luminile de pe tavan reproduc cerul înstelat, ajutând oaspeții să se relaxeze pe parcursul tratamentului. Tratamente care sunt efectuate cu produse în care Dior mixează elegant tehnologiile de ultimă generație din industria cosmetică, cu un strop de decadență.