Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Dino Parc Râșnov a avut 350.000 de vizitatori în primul an de la deschidere

Dino Parc Râșnov a împlinit un an de la deschiderea oficială.
Dino Parc Rasnov (3)

Cei mai importanți doi indicatori înregistrați de parc sunt numărul de vizitatori, care a atins cifra de 350.000 de persoane, și creșterea numărului de turiști în zona Râșnov cu aproximativ 50%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Cum ajută Balaurul Bondoc turismul din județul Brașov

„Suntem încântați de faptul că atât de mulți oameni au venit să viziteze parcul într-un singur an și că o parte dintre ei au decis să rămână în Râșnov.  Ceea ce ne bucură și mai tare este că am reușit să obținem sprijinul comunității academice, iar această colaborare ne-a permis să le arătăm vizitatorilor noștri fosile unicat ale unor dinozauri găsiți pe teritoriul României”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

În ultimul an, Dino Parc Râșnov a organizat 3 expoziții științifice unicat în cadrul cărora a pus gratuit la dispoziția vizitatorilor scheletul dinozaurului „Balaurul Bondoc” (singurul de acest fel din lume), scheletul aproape intact al unui mastodont (singurul complet în proporție de 85% din lume) și o expoziție de roci și fosile inedite descoperite în zona munților Carpați.

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe traseul cu 46 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și multe alte zone interactive.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii