FacebookTwitterLinkedIn

Structurat sub forma unor prezentări de 14 minute, “Primul Milion” aduce în fața participanților oameni de afaceri de succes din România care vor vorbi deschis despre cum au făcut primul milion, despre reușite și eșecuri și despre “lecțiile” pe care le-ar putea preda acum tinerilor.

“Primul milion” este cu atât mai important cu cât poate fi privit nu doar în sensul propriu, al sumei de un milion de dolari sau euro, ci mai ales prin atingerea acelui nivel simbolic și conștientizarea momentului reușitei.

Evenimentul urmărește să răspundă și la întrebarea “Care sunt cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă performerul viitorului?”

Lista invitaților îi include pe:

Marcel Bărbuț, fondator Adeplast

S-a întors în țară în 1996, o perioadă în care cei mai mulți plecau din România pentru a căuta o viață mai bună afară. Azi, el deține unul dintre cei mai mari producatori de materiale de construcții din Romania, cu afaceri de 250 milioane de lei, și a reușit să își extindă business-ul în plină criză.

Bogdan Putinică, fondator IP Devel (ENEA Software)

Este unul dintre primii antreprenori din industria IT&C din Romania care a făcut un exit de succes, în 2006, vânzandu-și compania pe care a clădit-o de la zero pe multe milioane de euro. Azi, este Senior Vicepresident Global Services în cadrul grupului Enea Software, compania care a achizitionat business-ul creat de el și continuă să rămână un antreprenor în serie, mereu atent la domeniile cu potențial de investiții.

Adrian Mihai, co-fondator, Fan Courier                        

Este unul dintre cei trei fondatori ai companiei Fan Courier, cea mai mare companie de curierat de pe piața locală, cu afaceri de peste 62 de milioane de euro în 2013. Fan Courier reprezintă una dintre cele mai importante afaceri de familie dezvoltate de la zero în Romania, iar averea fraților Mihai a fost evaluată la 58 de milioane de euro în cea mai recentă ediție a topului Forbes 500 Miliardari.

Dan Ștefan, fondator Autonom Rent-a-Car

Autonom este una dintre cele mai relevante și inspiraționale povești de afaceri de familie din România. Dan Ştefan a construit alături de fratele său un business local care domină piața de rent-a-car, lucru inedit într-un domeniu în care jucătorii multinaționali sunt majoritari. Acum 8 ani, omul de afaceri a renunțat la un job în consultanță  în Franța pentru a fonda businessul Autonom Rent-a-Car, cu o cifră de afaceri de 8 milioane de euro.

Dan Lăzărescu, antreprenor, fondator Canah

Antreprenor în serie prin definiție –  va aduce dezbaterii o perspectivă mai largă, prin prisma experiențelor sale în domenii extrem de diferite. După două exituri din afaceri de mare anvergură, precum Total Soft și Medicover, acum opt ani a început un nou business, într-o nișă inedită, care răspunde unei oportunități pe piața românească și internațională: prelucrarea semințelor de cânepă. În câțiva ani a reușit să creeze Canah – un exportator de talie internațională, unicul producător integrat de semințe de cânepă din Europa, care și-a propus dublarea capacității de producție.

Pentru a susține proiectul “30 sub 30” și oportunități de promovare: Cezar Burlan | cezar.burlan@forbes.ro

Pentru informații suplimentare: Simona Buta | evenimente@forbes.ro

Parteneri media: Akcees, ASPSE, AIESEC, VIP România, Business Club, Econosofia, International Affairs, Leadership Development.