Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Dincolo de limite cu Bear Grylls” începe din 5 aprilie la Discovery

Aventurierul britanic Bear Grylls revine într-o nouă serie de șase episoade, „Dincolo de limite cu Bear Grylls”, la Discovery Channel, informează Media Expres.
Dincolo de limite - Discovery

De această dată, Bear Grylls este însoțit în sălbăticie de câte doi fricoși pe episod pe care-i vindecă de fobii prin expunere la acestea, începând de duminică, 5 aprilie, de la ora 21:00.

„Dincolo de limite cu Bear Grylls” încearcă să demonstreaze că oricine poate trăi aventuri în sălbăticie, oricât de speriat sau de lipsit de experiență ar fi.

Cele douăsprezece persoane care își învingă fobiile împreună cu Bear Grylls ajung în cele mai neprimitoare locuri de pe glob, din Mexic și până în Italia. Episoadele sunt filmate inclusiv de Bear Grylls, care apare într-o ipostază nouă dezvăluindu-și propriile îndoieli și temeri.

Cele șase episoade tratează fobiile în fața apei, a sângelui sau a microbilor, frica de înălțimi, claustrofobia, frica de păianjeni și șobolani, mofturile la mâncare, frica de arbori (o mamă se teme atât de mult de arbori, încât nici măcar nu-și scoate copilul la plimbare, în parc), și insecte.

„Dincolo de limite” cu Bear Grylls este un program produs pentru Discovery Networks International (DNI) de compania britanică Betty, cu Liz Brach producător executiv pentru DNI. Tom Sheahan este producătorul executiv, iar David Harrison este producătorul seriei pentru betty. Sarah Davies de la DNI a comandat această producție.

La producția seriei Bear Grylls a colaborat cu un specialist în terapie comportamentală și psihologie medicală, care i-a ajutat pe protagoniști să-și depășească spaimele cu ajutorul terapiei prin expunere la fobiile specifice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii