FacebookTwitterLinkedIn

Cariera lui Ștefan Slavnicu la Orange România a început în urmă cu 18 ani, ca Network Engineer, la scurt timp după ce a finalizat Orange Educational Program, în prima promoție a programului desfășurat la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Universitatea Politehnică București.

De-a lungul carierei sale în Orange, Slavnicu a avut a coordonat mai multe echipe și proiecte , ajungând ca în anul 2014 să fie numit Chief Technology Officer.

Astfel, el a avut un rol cheie în consolidarea poziției companiei ca lider al pieței locale de telecomunicații mobile, cu cea mai extinsă rețea 4G din țară. 

În timpul mandatului său, Slavnicu a condus o serie de programe importante de transformare strategică și operațională a rețelelor împreună cu echipa sa și a adus în premieră pe piața românească noi tehnologii precum 4G +, VoLTE și VoWiFi.

Alături de realizările din sfera comercială, în timpul mandatului său, departamentul tehnic al Orange România a fost implicat în diverse proiecte de inovație, printre care dezvoltarea celui mai complex proiect de smart city din țară, precum și a proiectelor de cercetare și dezvoltare pe tehnologia 5G.

Orange România a deschis procesul de recrutare pentru poziția de Chief Technology Officer.

VEZI TOPUL AGENȚIILOR DE MEDIA – ANUL 2017

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – MAI 2018