Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Din martie, Mircea Dinescu va realiza emisiunea „Poezie și delicateţuri” la Prima TV

Poetul şi realizatorul de televiziune Mircea Dinescu va prezenta, din luna martie, emisiunea „Poezie şi delicateţuri” la postul Prima TV, informează News.ro.
Mircea-Dinescu-tvr-2.jpg

Mircea Dinescu a precizat că noul format al emisiunii lansate în urmă cu 15 ani va însemna mai puţină politică şi mai multă poezie.

Mircea Dinescu: „Faptul că a rezistat atât de mult şi nu m-am plafonat, e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună aşa: «Opriţi istoria, cobor la prima». Din luna martie, chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare, am discutat şi iată că mă aventurez aici cu emisiunea «Poezie şi delicateţuri», deci mai puţină politică şi mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei”.

Prima TV face parte din grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Clever cuprinde, printre altele, televiziunile LOOKSPORT+, LOOKSPORT, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON şi 7 site-uri looksport.ro și profit.ro.

Până acum, Mircea Dinescu a realizat emisiunea „Politică și delicatețuri” la TVR 1.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii