Cautare
, Contributor

Modă |
|

Din luna martie, românii vor putea cumpăra creațiile Massimo Dutti și de pe internet

Massimo_Dutti_Campaign_SS_2014_(1).jpg
Începând cu data de 19 martie, magazinul online massimodutti.com va comercializa și pentru România colecțiile pentru bărbați, femei și copii ale brandului spaniol.

Și colecțiile Limited Edition vor fi disponibile pentru clienții online, iar expedierea comenzilor în magazinele ,,Massimo Dutti” va fi gratuită. Taxa pentru livrarea standard este de 18 lei, iar pentru expediere expres, de 45 lei.

În ziua premergătoare lansării oficiale a magazinului online Massimo Dutti, abonații la Newsletter vor avea posibilitatea de a participa la o sesiune specială de shopping online, devenind astfel primii clienți.

Varianta cu livrare și în România – www.massimodutti.com – se lansează la 6 ani după introducerea brandului Massimo Dutti pe piață, în prezent marca fiind prezentă cu un total de 9 magazine în București, Cluj, Timișoara, Sibiu, Constanța și Iași.

Fondat în 1985 în Spania, Massimo Dutti face parte din Grupul Inditex (care mai deține și branduri precum Zara, Pull&Bear, Oysho, Bershka sau Stradivarius), iar în 1992 a fost prezentată și prima colecție feminină. Massimo Dutti Boys & Girls s-a lansat în 2003, iar în prezent brandul spaniol are peste 700 de magazine proprii, în 66 de țări din Europa, Asia, America și Orientul Mijlociu. În același timp, comerțul online este o alternativă pentru clienții din 21 de țări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii