Cautare
, Contributor

Leadership |
|

Din iulie, Orange România va avea un nou director de resurse umane

Operatorul telecom Orange România anunță numirea Luizei Müller în rolul de director de resurse umane al Orange România, începând cu 1 iulie 2017.
 aboneaza-te
orange luiza muller

Luiza Müller preia responsabilitatile de la Ioana Marcu, care a decis să dea curs unei noi provocări profesionale.

Cu o experiență extinsă în domeniul financiar, Luiza s-a alăturat echipei Orange România în 1998 ca Senior Accountant și a evoluat în roluri precum Accountant Coordinator și Accounting Manager. De aproape 9 ani, Luiza ocupă funcția de Accounting & Tax Director și este membru în Comitetul Executiv al Orange România.

Citește și: Constantin Bratu preia operațiunile de comunicare ale Coca-Cola România și Moldova

Luiza Müller s-a ocupat de dezvoltarea strategiei și politicilor de contabilitate și taxe şi, în paralel, a coordonat numeroase proiecte transversale în organizație. În noul rol, aceasta va avea drept obiectiv elaborarea și implementarea strategiilor de resurse umane în cadrul Orange România.

Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2017, fiind astfel recunoscute, pentru al cincilea an consecutiv, mediul de lucru şi posibilităţile de dezvoltare profesională pe care compania le oferă angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România care a obținut acestă certificare din partea institutului independent Top Employer Institute.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii