FacebookTwitterLinkedIn

Începând din 19 decembrie, Wizz Air va opera două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, din Cluj-Napoca către Dubai World Central Airport. Wizz Air a fost prima companie aeriană care a operat zboruri către Dubai World Central în 2013. Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviație din regiune și este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani.

Cu acest nou serviciu, Wizz Air a ajuns la 93 rute către 42 destinații din 15 de țări, de pe opt aeroporturi din România, cu două rute care conectează acum România de Emiratele Arabe Unite. Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare începând de astăzi și pot fi rezervate pe wizzair.com începând de la 269 de lei (preț pe segment).

„Noua rută către Dubai întărește poziția de lider de piață a Wizz Air în România și consolidează oferta noastră de destinații de vacanță populare pentru clienții din Transilvania. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții noștri, care se pot bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului, grație tarifelor scăzute Wizz”, a declarat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.