Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Din cauza imigraţiei în masă, Ungaria decretează starea de criză în două județe din sudul țării

Guvernul Ungariei a decretat marţi stare de criză din cauza imigraţiei în masă, în două judeţe din sudul țării, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, citat de MTI și preluat de MEDIAFAX.
gard Ungaria

Măsurile pentru judeţele Bacs-Kiskun şi Csongrad intră în vigoare marţi la orele 12:30-13:00 (13:30-14:00, ora României), a precizat Zoltan Kovacs.

Ungaria şi-a înăsprit legislaţia împotriva migraţiei ilegale, astfel că de la miezul nopţii de luni spre marţi, traversarea ilegală a frontierelor ţării este considerată infracţiune şi se pedepseşte cu trei ani de închisoare şi expulzarea din ţară.

Traficanţii de persoane riscă pedepse cu închisoarea mai dure decât înainte. De exemplu, cei care organizează astfel de operaţiuni riscă între 10 şi 20 de ani de detenţie.

Conform noii legislaţii, avarierea gardului de la frontieră este o infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea sau expulzarea.

De asemenea, Guvernul poate decreta stare de criză din cauza imigraţiei în masă, pentru o perioadă de până la şase luni.

VEZI TOPUL CELOR MAI PROMOVATE MĂRCI DE AUTOMOBILE ÎN PRINT!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii