Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Industrie |
|

Din 2014, Dacia și Renault România vor avea un nou director general

Nicolas_Maure.jpg
De la 1 ianuarie 2014, Nicolas Maure va fi noul Director General al Dacia și Renault România, înlocuindu-l pe Jérôme Olive, care va deveni Director Industrial al Renault pentru Regiunea Europa. De asemenea, Nicolas Maure va prelua și postul de Director Industrial al Renault pentru regiunea Euromed-Africa.

Nicolas Maure (53 de ani) este inginer, absolvent al Ecole Centrale de Paris (ECP) și titular al unui MBA la Institut Européen d’Administration des Affaires (INSEAD).

Între 1985-1987, Nicolas Maure a fost consultant la Boston Consulting Group (BCG). Cariera sa a continuat în domeniul auto, în cadrul Valeo (1988-1993) și Faurecia (1993-2000).

Nicolas Maure și-a început activitatea la Renault în anul 2000 ca Director Cumpărări piese și accesorii, devenind apoi director Plan Calitate și Director General al Société de Transmissions Automatiques.

Între septembrie 2006 și august 2008, Nicolas Maure a ocupat poziția de Director la Uzina Mecanică Dacia. După perioada petrecută în România, devine Vicepreședinte pentru Mecanică al Renault-Nissan Purchasing Organization și Director Performanță Fabricație Renault. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii