Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Diminețile femeilor de succes: TEODORA BURZ

Conduce activitatea de marketing și dezvoltare internațională a unuia dintre cele mai importante holdinguri textile ale lumii, a creat de la zero un brand de modă de succes al anilor 2000 (Ziggo) și are o filozofie de viață care ar putea servi drept medicament anti-depresie. Teodora este o femeie puternică într-o lume a bărbaților. A locuit în Italia și în China, iar acum face naveta între București și Istanbul, unde se află sediul Orka Holding, deținătorul brandului Damat Tween.
TEODORA BURZ 2

Din fericire, diminețile mele nu sunt la fel. Nu am o rutină. Încerc sa dorm opt ore, dar de multe ori dorm foarte puțin. Când mă trezesc acasă, primul lucru pe care îl văd este oglinda cu mesajul „Do more of what makes you happy“.

Dormitorul are un aport mare în starea mea de bine; este un spațiu care mă încarcă energetic.

Cele mai influente femei din România – ediţia 2015

Mă trezesc, beau un pahar cu apă caldă și lămâie. Dacă este soare, ies pe terasă să mă bronzez câteva minute și să-mi savurez ceaiul verde. Sunt câteva minute în care îmi organizez ziua. Nu mă machiez dimineața decât dacă am întâlniri devreme, o fac mai târziu la birou sau uneori deloc.

Apoi, plec la birou unde îmi pregătesc un mic dejun ușor, din fructe și iaurt și îmi încep primele nouă ore intense de muncă. Energia solară are un rol esențial în viața mea, motiv pentru care îmi plac spațiile unde intră soarele dimineața. Sunt o norocoasă sa am soare în jumătate de apartament dimineața si apoi la birou, mă bucur de el întreaga zi (în zilele însorite evident). Atunci când am timp, îmi petrec câteva minute online pe WGSN și citesc știrile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii