Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Diminețile femeilor de succes: RALUCA SIMU

Este Managing Partner în cadrul agenției de publicitate Springer & Jacoby România și, de la finalul anului trecut, a adus în peisajul bucureștean două branduri de lux renumite în întreaga lume: casa de bijuterii-unicat Scavia și legendara marcă franțuzească de modă Vionnet.
Raluca Simu1

06:30
Mă trezesc mai mult sau mai puțin rapid, în funcție de ora la care am adormit. Mă echipez și încep ora de fitness sau running, după caz. Am un trainer extraordinar, Alex Alexe, cu care mă antrenez de vreo 8-9 ani. Lucrăm împreună de trei ori pe săptămână și – pentru că vine la o oră imposibilă acasă – nu pot să-l expediez sau anulez, indiferent de cât de somn mi-ar fi câteodată.

Cele mai influente femei din România – ediţia 2015

07:30-08:30
Duș și mic-dejun, make-up și coafat, selecție garderobă și îmbrăcat. Primul lucru pe care îl beau pe stomacul gol este o cană de apă călduță, cu sucul de la o jumătate de lămâie. Este un obicei foarte sănătos, care îți restarteaza metabolismul. Ca mic-dejun prefer ouă sau cereale de porumb cu iaurt bio. Și o ceașcă de cafea – întotdeauna. Iau și niște vitamine bune pentru păr și cam atât. Nu sar peste micul dejun niciodată, indiferent de situație. Prefer să mă trezesc mai devreme, ca să am timp pentru tot. Știu ce program am în ziua respectivă de cu o seară înainte, dar mai verific o dată, să nu ratez ceva, și mă îmbrac în funcție de situație (întâlniri cu clienți, parteneri, office).

08:30-09:00
Verific pe telefon email-urile de peste seară și răspund scurt la urgențe. Nu prea am chef de vorbă dimineață, așa că țin comunicarea la un minimum. Recuperez pe parcursul zilei însă. În timpul acesta, văd știrile la TV, scurt.

Diminețile femeilor de succes: CORI GRĂMESCU

09:15
Plec la birou. Uneori, avem întâlniri direct la clienți, de regulă nu mai de vreme de ora zece, iar în aceste situații merg direct la meeting.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii