Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Diminețile femeilor de succes: CORI GRĂMESCU

A fost prima care a popularizat antrenamentele Pilates în România, la începutul anilor 2000, și s-a aflat printre pionierii sălilor de fitness exclusiv feminine. În prezent, Cori Grămescu conduce Lady Fit Gym, studiază Medicina, face consultanţă nutriţională, urmează un MBA la Maastricht School of Management şi se luptă încontinuu să înlocuiască mitul atletului înnăscut cu realitatea sportivului... muncit.
 aboneaza-te
_DSC_0421mod blur2

05:30–06:00
Închid alarma de la telefon, întind mâna spre sticla de apă și pornesc espressorul. Pornesc televizorul din bucătărie, pentru primele știri ale zilei, și răspund la mesajele de pe pagina mea de Facebook, la mailurile primite de la clienții de la consiliere și îmi revăd agenda pentru ziua în curs. Îmi scot micul dejun din frigider și mă pregătesc pentru sport. În zilele de alergare, la 6:30 sunt deja în Herăstrău, mă dezmorțesc puțin și aleg traseul pe care îl voi urma. Mănânc ceva mic și dens în nutrienţi, de exemplu niște pâinici de semințe cu hummus și niște roșii, ori o tartină de pâine de ovăz cu ficat de cod și muștar, iar dacă alerg, un gel energizant e tot ce îmi trebuie. Și „sfânta” cafea. Un duș rapid de trei minute, cremă pe față și sunt gata.

Cele mai influente femei din România – ediţia 2015

07:30
Vizualizez traseul pe care trebuie să îl parcurg și pornesc spre sală. Geanta cu echipamentul de sport și cu toate cele necesare pentru birou e pregătită din seara precedentă. Pornesc spre primele antrenamente ale zilei, repetandu-mi până la primul semafor mantra activității mele: „Dacă nu e trecut în agendă, nu se întâmplă!“.

07:45
Intru în sală, las pe canapeaua din birou geanta cu echipamentul, îmi așez hainele „normale“ (de care o să am nevoie în ședințele de consiliere de peste zi) pe umeraș și mă schimb pentru primul antrenament. Scot laptopul pe birou, articolele pe care trebuie să le termin de citit pentru MBA mă așteaptă cuminți și o rog pe asistenta mea să îmi pregătească dosarul cu consultațiile care sunt programate. În timp ce merg spre sală, îmi aleg mixul de muzică, fac cunoștință cu clientele noi de la oră și mă încarc din zâmbetele somnoroase ale doamnelor din sală. Pornesc muzica, trag aer puternic în piept și încep. Unu, doi, trei…zece, încă zece! Ziua poate începe. O să fie lungă – termin ultima oră abia la 21:00 – dar așa știu sigur că începe bine!

Diminețile femeilor de succes: ANA MORODAN

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii