Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Diminețile femeilor de succes: ANA MORODAN

Blogger de modă, consilier de shopping, profesoară de stil și, mai ales, „socialite” de secol XXI, care reinterpretează conceptul de aristocrație într-o variantă adaptată vremurilor noastre. Cu o energie și o putere de muncă ieșite din comun, Ana este una dintre cele mai apreciate bloggerițe românce, dar și una dintre antreprenoarele cu potențial ale noii generații „mileniste”.
ANA MORODAN2

07:00
Trrrrrrrrrr! Pornește alarama. O setez „peste 10 minute”. O țin din 10 în 10, până la ora opt. Asta în zilele în care chiar nu am încotro și la opt e musai să mă dau jos din pat (din păcate, cele mai multe). Altfel, o țin din 10 în 10 până pe la 10.

08:00
Trrrrr! Trrrr! Trrrrrr! Sună asistenta mea. Isteric. De vreo cinci ori, până răspund. Spun „Alo”, într-un final, și mă ridic din pat (ok, mint, sună și a șasea oară, pentru că e sigură că m-am așezat la loc; și da, are dreptate). Gata! Sunt UP! Baie, duș scurt, cremuială, scălâmbăiat în oglindă, la vânat de riduri noi (am trecut de 30, remember?) și, la final fâs-fâs-ul cu apă de trandafiri prin păr (rutina mea de dimineață încă de când aveam trei ani și o imitam pe bunica).

Cele mai influente femei din România – ediţia 2015

Ta-naaa! Intrarea în dressing! Îmi aleg, desigur, o rochie comodă, casual, lungă și neapărat cu trenă („a countess has to do what a countess has to do”) și mă îndrept regal spre bucatarie! Mic-dejun elaborat, pentru logodnicul meu și pentru mine: smoothie din fructe și legume! Da, gătesc impecabil!

09:00
Trrrr! Veronica (asistenta mea) e la ușă. Mă plâng cât sunt de obosită, cât avem de lucru, cât mi-e de somn (maxim 20 de secunde, că îmi dau seamă că nu mă ascultă) și ea îmi face brieful pentru întreagă zi. Iar mă plâng, iar nu mă ascultă și atunci întru pe social media și pe blog și îmi spun acolo toate ofurile, obsesiile, isteriile. După un chat scurt pe Facebook, un peep-show pe Insta și un news review pe Flipboard, corespondența. Eu cu mailurile mele, Veronica cu ale ei.

09:45
Make-up (cu cel puțin trei rateuri și urlete pentru celebra dungă; până la urmă, tot strâmbă iese; asta e, e trademark); îmi aleg outfit-urile pentru întreaga zi (meetings, shootings & events), Veronica le preia, urmează o recapitulare scurtă pentru orele-cheie de peste zi.

10:30
Start joc! Let the glam games begin!

Diminețile femeilor de succes: CORI GRĂMESCU

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii