Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Diminețile femeilor de succes: AMINA MUADDI

Are rădăcini românești și iordaniene deopotrivă și a creat Oscar Tiye, brandul de încălțăminte despre care vorbește elogios Vogue și pe care-l poartă cu mândrie vedetele de la Hollywood. De la prima pereche de „Oscars“ purtată pe covorul roșu de Zoe Saldana, vedeta din „Avatar“, brandul a ajuns în selecția pretențioasă a marilor concept-store-uri din lume, de la LuisaViaRoma din Florența până la prestigiosul The Box din Londra.
Amina_Muaddi

Ca mulți designeri, am diferite „faze” ale activității: de la proiectare la sampling și producție, până la prezentarea finală a colecțiilor mele. Programul meu depinde în mare măsură de faza în care mă aflu la momentul respectiv.

Când sunt în etapa de proiectare, călătoresc și îmi petrec mult timp în studio. În timpul perioadelor de sampling și producție, sunt mai mult în fabrică, iar la Săptămânile Modei călătoresc mult și am o mulțime de întâlniri și programări.

De obicei mă trezesc la 08:00, beau un pahar de apă cu lămâie, apoi iau un mic-dejun sănătos, care poate varia. Fie un smoothie, fie ouă, fie granola cu iaurt. Important este să am mereu sursa mea de proteine de calitate. De asemenea, aproape întotdeauna beau o cafea cu lapte de soia și un fresh de portocale.

De câteva ori pe săptămână, merg la sală între ora 09:00 și 10:00 dimineața. Prefer să fac sport în prima parte a zilei, fiindcă îmi dă energie pozitivă și mă ajută să fac față provocărilor zilnice cu mintea limpede. După sală, dacă e zi de studio încep să lucrez și să mă ocup de chestiunile practice. De latura de creație mă ocup în general după-amiaza sau seara, când nu sunt întreruptă de telefoane sau de emailuri urgente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii