Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Diminețile femeilor de succes: ALEXANDRA PAVEN

Deține de șase ani concept-store-ul Créateur 5 d’Emotions și este partener într-un alt proiect avangardist, Hobirama. Coolhunter înnăscut, cutreieră lumea-ntreagă în căutarea acelor creații de nișă care să aducă „altfel”-ul în peisajul bucureștean. Alexandra face comerț cu obiecte exclusiviste, pe care le dă împreună cu lucruri mult mai puțin tangibile: parfumuri de nișă care vin la pachet cu emoție, brățări care vin cu mantre și o serie întreagă de obiecte de care te simți atras pentru design și de care ajungi să te îndrăgostești pentru poveste
Alexandra Paven

08:00
Trezirea. Recunosc, nu iubesc rutina zilnică, dar cred că este un lucru esențial pentru a da randament. Nu sunt un om matinal și aștept cu nerăbdare weekendul, săptămână de săptămână, dar mi-am propus să mă trezesc în fiecare dimineață zâmbind. Mi-am disciplinat viața datorită fiului meu, Vladimir. După trezire, înainte de orice, cinci minute îl iubesc pe Vladimir. Nu e un ritual, pur și simplu așa a fost de când ne-am „cunoscut“. Nu știu dacă mă încarcă cu energie sau pur și simplu îmi place cum miroase de dimineață. Schimbăm cam zece „Te iubesc“-uri, zece pupici și zece îmbrățișări. Da, așa îmi încep eu ziua și e atât de natural și de normal pentru mine, încât pot face orice zi mai bună din mers, indiferent cum se prefigurează ea. Importante sunt cele cinci minute „de aur“. Apoi îl pregatesc pe Vladimir pentru grădiniță (spălat, îmbrăcat, pregătit rucsac), care e foarte aproape de casă, așa că nu trebuie să ne trezim niciodată cu noaptea-n cap. O dată la patru zile, eu și Vladimir avem discuții aprinse despre șosete, culori și tricouri cu Angry Birds. Întotdeauna înving eu, iar Vladimir se îmbracă exact cu ceea ce își dorește. Diminețile unui puști de cinci ani nu sunt întotdeauna la fel, iar de când s-a născut mi-am dorit să fie în primul rând un băiețel fericit. O dată la două săptămâni, primește o zi de vacanță. Poate că nu este un lucru acceptat în educația unui copil, dar eu una nu cred în instituționalizare forțată de la vârste fragede. Când nu merge la grădiniță, mă însoțește la magazin.

Cele mai influente femei din România – ediţia 2015

08:30
Copilul e pupat, îmbrăcat și pregătit și ieșit pe ușă cu tatăl lui, spre grădiniță.

08:30–08:40
Marea decizie: să mai dorm 20 de minute sau să fac cafeaua? De cele mai multe ori, iubirea pentru soțul meu învinge. Pregătesc cafeaua.

08:40–09:30
Beau un pahar cu apă și lămâie și jumătate de ceașcă de cafea (niciodată nu o termin, dar nici nu fac niciodată mai puțină). Trimit emailuri, dau telefoane, încerc să organizez ziua ce abia a început. De cele mai multe ori, soțul meu, Paul, pregătește micul dejun: cereale cu iaurt sau fructe.

09:30–10:00
Geanta pentru sală și igiena personală. Jumătatea de oră critică! Deși am un dulap organizat, niciodată nu-mi găsesc hainele dimineața. Urăsc să-mi pregătesc de seara o ținută. Nu știu cum reușesc alții să facă asta, pentru mine este ca și cum aș plănui cu o seară înainte cu ce să mă parfumez a doua zi. Nu se poate, de unde și întârzierea. Încă sunt convinsă că mă vizitează cineva noaptea și-mi fură din haine.

Diminețile femeilor de succes: CORI GRĂMESCU

10:15–10:30
Ies din casă, în întârziere, și mă duc la sală.

10:30–12:00
Antrenamentul zilnic. De la 12:30 începe munca, iar ziua mea se încheie invariabil la 2:30 dimineața.
Cam așa arată 20 de dimineți dintr-o lună. Restul de zece sunt necunoscutele care aduc sarea și piperul existenței zilnice. Nu sunt poate un model și câteodată am o viață haotică, dar cred că tocmai imperfecțiunile te fac uneori fericit. Vă doresc să aveți zile grozave!

Diminețile femeilor de succes: RALUCA SIMU

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii