Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Diminețile femeilor de succes: ADRIANA CHIPER

Specialist în comunicare, Adriana are o experiență vastă în domeniu, dar mai ales este unul dintre acei oameni care par că s-au născut pentru a face exact jobul pe care îl au. În urmă cu doi ani, a renunțat la o poziție în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute și respectate agenții de PR din România pentru a deveni freelancer cu acte-n regulă.
Adriana Chiper - Book Cover Tee V - photo credit Vali Barbulescu2

07:45
Alarma mobilului sună. În maximum zece minute sunt la bucătărie. Beau un pahar mare de apă; știu că face minuni. Îmi iau suplimentele și îmi pregătesc cafeaua, în timp ce deschid televizorul ca să ascult ultimele știri. Mă uit pe fereastră. Este doza mea de mindfulness cu care îmi încep ziua – soare, vânt, copaci, păsări gureșe, zgomotele orașului trezit. Ah, iubesc diminețile!

08:15
Îmi fac un duș rapid și un make-up lejer, cu viteza unui soldat de Marină.

8:45
Îmi beau cafeaua în living, în fața laptopului, îmi verific agenda zilei din iPhone și corespondența. Răspund la mesajele urgente, le adaug pe „to do list” pe celelalte.

09:15
Mă îmbrac și îmi pregătesc bagajul zilnic: geanta, laptopul și echipamentul de sport. Înainte să ies din casă, îmi pun muzica pe telefon (ultima obsesie e Uptown Funk a lui Bruno Mars) și dansez ca o nebună timp de… jumătate de melodie. Comut pe căști, îmi arunc o ultimă privire în oglindă (sunt OK!) și cobor scările pe… ritm. Vorbesc întotdeauna cu nenea Ionel, care la ora asta se întoarce de la piață și care îmi spune care sunt știrile zilei din cartier. Mă urc în mașină și pornesc la drum.

10:00
Ajung la întâlnirea de la micul-dejun. Zâmbesc larg și zic un „Hello!” din toată inima. Îmi place enorm să mă întâlnesc și să vorbesc cu oamenii; să-i ascult și să fac în așa fel încât să afle lumea cât sunt de grozavi. E cel mai fain job din lume jobul meu! Simt asta în fiecare zi. Dimineață, la prânz și seara

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii