Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Digital Media and Communications și-a rebranduit televiziunile distribuite de Tematic Media Group în CEE

Digital Media and Communications (DMC) a anunțat că, începând cu luna mai a acestui an,  portofoliul său de televiziune a fost rebranduit și în același timp extins, informează Media Expres.
DMC_adaslogok_print_2018_rgb_0326

De asemenea, DMC, prin CEO-ul Borsány-Gyenes András, a anunțat parteneriatul cu Tematic Media Group pe partea de distribuție a televiziunilor din portofoliul DMC pe teritoriile acoperite de TMG unde există populație maghiară (România, Ungaria, Cehia și Slovacia), notează Media Expres.

Cu această ocazie a fost lansat cea de-a patra televiziune din portofoliul DMC, FILM4, care va difuza filme artistice și de televiziune destinate în special femeilor, fiind construit pe aceleași traditii ca ale foarte popularului Hallmark Channel din Ungaria, care în prezent nu mai emite.

Televiziunea FILM4 va difuza filme și seriale clasice Hallmark precum și producții nou-nouțe romantice, pasionale și misterioase din SUA, Marea Britanie, Franța și Germania. FILM4 va difuza cel putin o premieră în fiecare zi.

Odată cu lansarea FILM4, celelalte televiziuni din portofoliul DMC vor fi de asemenea rebranduite și reîmprospătate. Ca să evidențieze un punct comun, toate televiziunile vor fi conectate prin cifra ”4”.

STORY4 s-a transformat în TV4 și este căminul serialelor și filmelor clasice, non-violente, dedicate întregii familii. Show-uri populare, cum ar fi Downton Abbey, versiunile televizate ale celebrelor romane polițiste scrise de Agatha Christie dar și îndrăgitul ”Murdoch Mysteries” vor continua să fie disponibile pentru telespectatori, dar vor fi îmbogățite cu alte seriale nou-venite, cum ar fi producția australiană premiată ”Place to Call Home”, populara serie ”When Calls the Heart”, în prezent difuzată pe Hallmark în SUA precum și unul dintre cele mai populare show-uri britanice, ”Extreme Cakemakers”.

STORY5 s-a transformat în STORY4, fiind o televiziune concentrată pe entertainment de calitate destinat femeilor, după cum e indicat prin numărul mare al serialelor și telenovelelor din grila sa de programe. STORY4 va avea de asemenea și o parte importantă de premiere, cum ar fi ”In aller Freundschaft – Die jungen Arzte”, serialul dramatic german cu cel mai mare succes din ultimii ani. ”Carabinieri” este un serial polițist ușor și palpitant, de asemenea, în premieră pe post. Să nu uităm de clasica telenovelă ”En nombre del amor” având-o ca protagonistă principală pe Leticia Calderon, de asemenea în grila STORY4, ca un serial-amintire pentru cei nostalgici.

GALAXY4 (fostul GALAXY) oferă telespectatorilor emisiuni criminalistice și de sporturi virtuale iar treptat, își va dezvolta portofoliul cu filme istorice și seriale politice și polițiste pe lângă seriile deja consacrate, cum ar fi ”SOKO” și ”Last Cop”.

Tematic Media Group este unul dintre cei mai importanți agenți de distribuție media din Europa Centrală și de Est, având în portofoliul său peste 50 de televiziuni, distribuite în România, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia și Slovacia. Printre cele mai importante grupuri media distribuite de TMG se numără A+E Networks, AMC Networks, Mainstream Media (Romance TV) și Viacom.

Pe lângă grupurile media internaționale, TMG include și televiziunile proprii The Fishing& Hunting Channel, DOQ Channel, Slager TV (în lb. maghiară), Szekely TV (în lb. maghiară, local), Sport Klub (în lb. maghiară), dar și două posturi de radio (Slager FM și Mez Radio). Distribuția televiziunilor din portofoliul Tematic Media Group se face în România prin compania Tematic Cable.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii