Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

DigiSport va difuza meciurile de fotbal din actuala ediție Liga 2

DigiSport va difuza meciurile de fotbal din Liga 2, ediția 2017 – 2018, după ce a câștigat licitația organizată de Federația Română de Fotbal, pentru pachetul de opțiuni 1 și 2 din fiecare etapă.
Fotbal

Licitația FRF privind atribuirea dreptului de transmisie a meciurilor de fotbal disputate în Liga 2, ediția 2017-2018, a fost demarată pe 25 iulie 2017. Pachetul cu opțiunile 1 și 2 a fost câștigat de RCS & RDS, care operează canalul DigiSport.

Pentru celelalte pachete de opțiuni disponibile pentru meciurile din Liga 2, FRF va organiza o nouă procedură ale cărei detalii vor fi comunicate în scurt timp.

DigiSport și extensiile sale de canale sunt deținute de operatorul de cablu RCS & RDS.

În iulie a.c., DigiSport 1 a avut o medie de 39.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), la nivel național, conform măsurătorilor Kantar Media, ocupând locul 21 din 60 de televiziuni prezente în sistemul de măsurare.

La nivel urban, media de telespectatori pe minut a fost de 30.000, locul 12 în topul general din 60 de televiziuni. În urban, DigiSport 1 a avut un rating general mai mare decât Realitatea TV, Digi 24, Disney Channel, TVR 2, AXN sau Pro Cinema.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – IULIE 2017

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii