Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Digi TV nu mai retransmite MTV România din seara zilei de 7 martie

RCS & RDS a scos, în seara zilei de 7 martie, MTV România din grila de programe pe cablu digital, după ce anterior a anunțat abonații cu privire la decizia de a exclude această televiziune din oferta de servicii prin cablu analogic, satelit și digital Digi TV, informează Media Expres.
 aboneaza-te
mtv.jpg

Potrivit comunicatului RCS, decizia ar fi fost luată de comun acord cu Pro TV. Licența audiovizuală pentru MTV România este deținută de Pro TV SRL ca urmare a unui acord cu deținătorul licenței MTV la nivel internațional, compania Viacom.

Decizia de modificare a grilei nu a afectat cealaltă televiziune muzicală pe care Viacom o deține și este difuzată de RCS, VH1, care și-a continuat emisia în seara zilei de 7 martie.

Reprezentanții Viacom care coordonează regional televiziunile MTV, VH1 dar și Comedy Central Extra și Paramount de la Budapesta, nu au făcut nicio declarație până la publicarea acestui articol.

Televiziunile sunt distribuite în România prin intermediul companiei Tematic Cable dar înțelegerile cu operatorii majori de pe piața din România se fac la nivelul birourilor internaționale.

Abonatii Digi TV au în continuare o varietate de canale tematice de muzică pentru tineri, printre care H!T Music Channel, Music Channel, Utv, Utv HD – ce aparțin RCS & RDS, dar și KISS TV si ZU TV.

Potrivit arhivei Media Expres, MTV a intrat pe piața din România în anul 2002 iar PRO TV / CME a preluat operațiunile și a realizat MTV România folosind o licență audiovizuală românească din anul 2007.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii