Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Digi Sport va difuza meciurile din LaLiga până în 2024

Digi Sport a cumpărat drepturile de difuzare și va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului spaniol de fotbal, LaLiga (2021/2022, 2022/2023 și 2023/2024), cea mai importantă competiție profesionistă de fotbal din Spania și una dintre cele mai valoroase ligi din lume, informează Media Expres. Digi nu a comunicat prețul plătit.
Fotbal

Mircea Șai, manager de proiect Digi Sport: „Suntem încântați să le aducem abonaților DIGI vestea bună a prelungirii drepturilor de difuzare pentru LaLiga, unul dintre campionatele europene cu tradiție și succes la public, care, alături de celelalte competiții premium din fotbal, tenis, handbal, motorsport, contribuie la performanța obținută constant de platforma TV Digi Sport. Datorită calității programelor difuzate de Digi Sport (1, 2, 3, 4), platforma noastră este lider pe segmentul canalelor tematice sportive din România, înregistrând anul acesta o audiență generală de peste 100.000 de telespectatori la nivel național (cumulat)”, conform Media Expres.

Următorul sezon LaLiga, cel de-al 91-lea din istoria campionatului, va începe la 13 august 2021 și se va încheia în mai 2022. Fanii fotbalului spaniol vor putea urmări meciurile dintre cele 20 de echipe care se vor regăsi în LaLiga, primele 17 din clasamentul actualului sezon și trei promovate din Segunda Division.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii