Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Digi Sport transmite următoarele cinci sezoane ale cupelor europene la handbal masculin și feminin

Digi Sport a achiziționat drepturile de difuzare pentru cupele europene la handbal masculin și feminin pentru sezoanele 2020-2025, atât pentru TV, cât și pe platforma Digi Online, informează Media Expres.
 aboneaza-te
handbal

În cadrul emisiunii „Săptămâna de handbal” vor fi prefațate și comentate cele mai importante meciuri ale echipelor românești din cupele europene la handbal, notează Media Expres.

În Champions League, la feminin, România are două echipe: SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, favorita nr. 3 la câștigarea trofeului. În cea de-a doua competiție ca valoare, CS Minaur Baia Mare este calificată direct în grupele nou înființatei European League, iar Dunărea Brăila și SCM Buzău vor juca în calificări.

În competițiile masculine, Dinamo București este direct calificată în grupele European League, iar Dobrogea Sud și Potaissa Turda sunt în calificări. În Cupa EHF, telespectatorii Digi Sport vor putea urmări echipele CSM București și Minaur Baia Mare.

Pe lângă echipele românești, toate marile echipe din handbalul continental vor fi la Digi Sport: Gyor, Rostov Don, Buducnost, FTC, Vipers, Brest, Metz, Odense la feminin și Barcelona, PSG, Veszprem, Pick Szeged, Kiel, Vardar, Kielce la masculin.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii