Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Digi Sport transmite peste 60 de meciuri în direct de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin

Digi Sport va transmite în direct, pe cele patru canale ale sale, între 30 noiembrie și 15 decembrie, peste 60 de meciuri din Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Japonia, competiție care aliniază la start 24 de reprezentative, inclusiv România, repartizate în patru grupe, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Handbal Japonia

Primul meci al naționalei Romaniei va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 11:00 (ora României), împotriva Spaniei, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Partida tricolorelor va fi precedată de o ediție specială a emisiunii Digi Sport Matinal, în cadrul căreia Viorel Grigoroiu și invitații săi vor analiza șansele elevelor lui Tomas Ryde la Campionatul Mondial din Japonia, notează Media Expres.

România se află în grupa C, alături de Spania, Ungaria, Muntenegru, Kazahstan și Senegal.

Franța este deținătoarea trofeului, având două titluri mondiale în palmares. Cele mai multe titluri mondiale, patru, le deține Rusia, în timp ce Norvegia are trei.

Echipa națională a României a avut cele mai multe participări, 24, ceea ce înseamnă că nu a ratat nicio ediție. Țara noastră a organizat competiția în anul 1962, ediție care i-a adus și titlul de campioană mondială. De-a lungul timpului, selecționata României a dat de două ori cea mai bună marcatoare a turneului: Cristina Neagu, în 2015, cu 63 de goluri, și Carmen Amariei, în 1999, cu 60 de goluri.

Primele trei echipe din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde fiecare mai are de disputant alte trei meciuri. Primele două clasate în grupele principale se vor califica în semifinale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii