FacebookTwitterLinkedIn

“Suntem bucuroși să le putem oferi abonaților și telespectatorilor noștri două dintre cele mai spectaculoase campionate de fotbal din lume, La Liga și Serie A. Acestea se adaugă unei oferte bogate de transmisiuni sportive din fotbalul local și internațional, dar și din alte discipline iubite de telespectatorii români – tenis feminin și masculin, handbal, volei – care asigură Digi Sport poziția de lider al televiziunilor de sport din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi|RCS&RDS.

Până în 2021, Digi Sport transmite, în exclusivitate 50 de turnee WTA pe an unde joacă Simona Halep, numărul 1 mondial, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii, dar și meciurile din Cupa Davis, Fed Cup și ATP 1000 și 500.

În grilele de programe ale Digi Sport se regăsesc și competiții interne și internaționale de handbal, baschet, motorsport.

Digi Sport este o televiziune distribuită exclusiv în Digi TV prin cablu, satelit și online, a împlinit recent 9 ani de emisie și face parte din oferta de televiziuni proprii ale grupului Digi / RCS & RDS, alături de Digi24 (știri), FilmNow (filme), Digi World, Digi Animal World, Digi Life (documentare), UTV (muzică), radiourile ProFM, Digi FM, Music FM și Dance FM și platforma DigiOnline.