FacebookTwitterLinkedIn

Sistemul de desfăşurare va fi unul nou pentru această competiție, într-un format de Final Four, iar fondul total de premiere se va ridica la 40 de milioane de euro, notează Media Expres.

În această ediție se vor confrunta Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid şi Valencia. Catalanii sunt actualii campioni ai Spaniei, în timp ce Valencia şi-a câştigat dreptul de participare după ce a cucerit Cupa Regelui. Atletico și Real au ocupat locurile 2, respectiv 3 în campionat.

„Va fi cea mai atractivă ediție a Supercupei Spaniei! În primul rând e vorba de formatul întrecerii: nu mai luptă două echipe pentru trofeu, ci patru! Apoi, întâmplarea, sau poate nu, face ca aceste echipe să fie tocmai cele patru reprezentante ale Spaniei în optimile UEFA Champions League. Avem, așadar, garanția unor meciuri pe cinste”, spune George Dobre, redactor-șef Digi Sport.

Semifinalele se vor disputa, în zilele de 8 si 9 ianuarie 2020, pentru prima dată în istoria de 38 de ani a competitiei pe stadionul „Regele Abdullah” din Jeddah, Arabia Saudită.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT – NOIEMBRIE 2019

Învingătoarele din semifinale se vor confrunta în finală într-o singură manșă.

Digi Sport 1 va difuza probabil în interval de mai puțin de o lună două confruntări Barcelona – Real Madrid. Cele două echipe se vor întâlni și în ”El Clasico” din La Liga, care se va juca miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 21:00.

Programul meciurilor din Supercupa Spaniei:

8 ianuarie: Semifinala 1: Valencia – Real Madrid, pe Digi Sport 1, ora 21:00
9 ianuarie: Semifinala 2: Barcelona – Atletico Madrid, pe Digi Sport 1, ora 21:00
12 ianuarie: finala, pe Digi Sport 1, ora 20:00.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal și Formula 1.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS, alături de Digi24, Digi 4K (prima televiziune Ultra HD din România), Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.