Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Digi Mobil: „Avem o cotă de 25% din piața abonamentelor pentru persoane fizice”

Serviciul de telefonie Digi Mobil a ajuns la peste două milioane de abonați, persoane fizice, estimând o cotă de piață de 25%  pentru acest segment.

Peste un milion de clienți au solicitat pachetul Optim Nelimitat al operatorului Digi Mobil în ultimii doi ani, acest tip de abonament clasându-se în topul preferințelor utilizatorilor săi. De asemenea, serviciul de internet mobil înregistrează peste 2,4 milioane de utilizatori.

Mobilul, următoarea frontieră

Numărul mare de utilizatori al rețelei este determinat de investițiile majore în dezvoltarea și extinderea rețelei Digi Mobil 3G și 4G, creșterea calității serviciului de voce și date mobile, dar și de ofertele comerciale, conform reprezentanților companiei.

VEZI ȘI: RCS&RDS scoate din grilă televiziunea MTV România începând cu 8 martie

În același timp, traficul total de date mobile dintr-o luna a ajuns la 2,8 milioane de GB, în timp ce traficul lunar de  Internet și date fixe a ajuns la 204 milioane de GB.

Valentin Popoviciu Vicepresedinte RCS & RDS 2„Vom continua să investim în dezvoltarea rețelelor 3G și 4G pentru a le oferi clienților noștri servicii de internet mobil la viteze superioare, astfel încât să se poată bucura de pachetul generos de date mobile pe care Digi Mobil îl are inclus la toate abonamentele din portofoliu”, declară Valentin Popoviciu, Vicepreședinte RCS & RDS.

De asemenea, compania vine în sprijinul utilizatorilor care nu sunt clienți de servicii fixe Digi și își portează numărul în rețeaua Digi Mobil, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa telefoane inteligente cu avans scăzut cu pana la 50%.

Întrebat de zvonurile care circulă pe piaţa locală privind intenţia RCS & RDS  de a se lista la bursă, Valentin Popoviciu a refuzat să comenteze orice legat de acest subiect. 

RCS & RDS va oferi servicii de date mobile 4G LTE în 25 de orașe

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar și in alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 5 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii