FacebookTwitterLinkedIn

Televiziunea de filme a RCS & RDS se distribuie în sistem pay TV contra unui preț pe abonat, în formatele SD și HD, cu licența valabilă la nivel național și internațional.

Reprezentantul RCS & RDS la CNA, Lucian Mihai, a explicat că este unul dintre primele proiecte ale companiei pe televiziune și a ajuns la maturitate. „Facem un rebranding și schimbăm sigla și denumirea de la 1 iulie, promovarea schimbării începe însă de la 15 iunie. Televiziunea rămâne pe aceeași poziție în ghidul de programe, cu același conținut”. Distribuția se face doar în cablu digital, cu control parental și programul nu include publicitate.

Pe piața din România Film Now este o televiziune de filme care concurează cu televiziunile din pachetul HBO, TV 1000 și Epic Drama – ultimele două deținute de Viasat.

La solicitatrea membrilor CNA reprezentantul RCS a spus că „este un produs apreciat” și motivul schimbării este distribuția și în alte rețele.

Televiziunile Digi Film au apărut în 2008 când RCS a schimbat numele unui canal propriu înregistrat inițial cu denumirea RCS & RDS (pay-per-view) în Digi Film. O vreme au existat două canale, Digi Film 1 și 2, RCS a renunțat însă la al doilea, notează Media Expres.

VEZI TOPUL EDITURILOR ÎN ANUL 2017!

IATĂ ȘI TOPUL AGENȚIILOR DE COMUNICARE DIGITALĂ – ANUL 2017!