Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Digi Communications a lansat servicii de telefonie mobilă în Ungaria

DIGI Kft., filiala din Ungaria a DIGI Communications N.V. care deține în România grupul DIGI | RCS & RDS , a lansat serviciile de comunicații mobile prin propria rețea, în urma unui proces de investiții, planificare și implementare, derulat în ultimii 4 ani.
 aboneaza-te
5. rcs rds

Astfel, portofoliul de servicii al operatorului convergent fix-mobil va deveni similar ofertei din România, înglobând servicii de telecomunicații fixe (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixă) și mobile (telefonie și date mobile), televiziune prin satelit (direct to home – DTH).

Rețeaua DIGI Mobil din Ungaria înglobează cele mai recente dezvoltări din domeniul comunicațiilor mobile, utilizând standardul 4G pentru telefoanele de ultimă generație. În același timp, rețeaua utilizează și standardul 2G, pentru compatibilitatea cu telefoanele existente, pentru serviciul de voce. Operatorul are în plan o evoluție rapidă către viitorul comunicațiilor mobile, intenționând să dezvolte și serviciile viitoare 5G.

Odată cu lansarea serviciului pe piața învecinată, DIGI Kft. introduce, în mod gratuit, două funcționalități 4G, disponibile și în rețeaua DIGI Mobil din România, și care aduc o calitate foarte bună pentru serviciul de voce, pe terminalele compatibile: VoLTE (voce peste 4G/LTE) și VoWiFi (voce peste WiFi).

Citește și: Forbes 500 – Zoltan Teszari: Din nou pe profit

”Suntem hotărâți să investim, să testăm și să lucrăm în continuare împreună cu clienții noștri, astfel încât în perioada următoare să îmbunătățim constant acoperirea, în mod prioritar în zonele importante pentru clienții care vor alege serviciul nostru mobil”, a declarat Dragoș Spătaru, Director General DIGI Kft. și Invitel Kft.

Încă de la lansarea serviciilor de telefonie mobilă pe această piață, DIGI va pune la dispoziția clienților săi și ai Invitel gama de telefoane mobile sub brandul propriu, DIGI C1, DIGI R1 și DIGI K1.

Digi Communications N.V. este compania mamă a operatorului de comunicații electronice, RCS & RDS, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, controlat de omul de afaceri Zoltán Teszári.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii