Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Diana Şucu a inaugurat oficial magazinul de mobilă Ethan Allen

magazin_diana_sucu.jpg
Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu, proprietar al grupului Mobexpert, a inaugurat magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa, în urma unor investiţii de un milion de euro.

Magazinul este amenajat pe o suprafață de 1.300 de metri pătrați și trei niveluri în Băneasa Shopping City din Capitală și a necesitat o investiție de un milion de euro.

Farooq Kathwari, președinte și CEO al Ethan Allen, prezent la București pentru inaugurarea oficială, declară că Centrul de Design din România „deschide drumul către expansiunea în Europa de Est”.

Ethan Allen, una dintre cele mai mari companii americane de mobilier și amenajări interioare.

Magazinul este situat în Galeriile Mobexpert din Băneasa Shopping City și amplasat pe trei niveluri și o suprafață de 1.300 de metri pătrați.

Fiecare boxă reprezintă exemplificarea unui stil de viață: de la vitrina care este în spiritul Crăciunului (cu look rafinat, marcat de accentele gold cu patină, de detaliile magnifice ale piesei de rezistență – măsuța Tracery – și de finețea intarsiilor care apar la consolă) până la boxa decorată tonic de la etajul al doilea, în culori exuberante (galben și fucsia, cu tapet în tehnica picturii în cuțit ce îi conferă și mai multă expresivitate și un aer rebel).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii