Cautare
, Contributor

Leadership |
|

Diana Iosu, manager de comunicare externă la Telekom, părăsește compania pentru o afacere proprie

Diana Iosu, manager de comunicare externă și relații cu presa la Telekom România, părăsește această poziție la sfârșitul acestei săptămâni, după opt de ani în cadrul companiei.
iosu

În mesajul transmis presei, Iosu spune că urmează să se dedice antreprenoriatului, iar noua sa adresă de e-mail (@laliquepr) sugerează că este vorba despre propria agenție de relații publice: „După mai bine de 20 de ani de telecom în multinaționale, am decis să explorez o nouă zonă provocatoare precum antreprenoriatul. Închei o călătorie fascinantă. Las în urmă oameni minunați, dar știu că mulți îmi vor rămâne aproape”.

Citește și: Vodafone România are un nou CEO – din toamnă, franțuzoaica Murielle Lorilloux îl înlocuiește pe Ravinder Takkar

Înainte de 2009, când Diana Iosu a intrat în grupul Telekom, aceasta a lucrat tot opt ani de zile pentru Vodafone România, prima poziție fiind de PR Assistant (în perioda 2001-2002), apoi PR Coordinator (2002-2005), urmată de Project Manager (2005-2007) şi Media Relations Manager (2007-2009).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii