Cautare
, Contributor

Leadership |
|

Diana Iosu, manager de comunicare externă la Telekom, părăsește compania pentru o afacere proprie

Diana Iosu, manager de comunicare externă și relații cu presa la Telekom România, părăsește această poziție la sfârșitul acestei săptămâni, după opt de ani în cadrul companiei.
 aboneaza-te
iosu

În mesajul transmis presei, Iosu spune că urmează să se dedice antreprenoriatului, iar noua sa adresă de e-mail (@laliquepr) sugerează că este vorba despre propria agenție de relații publice: „După mai bine de 20 de ani de telecom în multinaționale, am decis să explorez o nouă zonă provocatoare precum antreprenoriatul. Închei o călătorie fascinantă. Las în urmă oameni minunați, dar știu că mulți îmi vor rămâne aproape”.

Citește și: Vodafone România are un nou CEO – din toamnă, franțuzoaica Murielle Lorilloux îl înlocuiește pe Ravinder Takkar

Înainte de 2009, când Diana Iosu a intrat în grupul Telekom, aceasta a lucrat tot opt ani de zile pentru Vodafone România, prima poziție fiind de PR Assistant (în perioda 2001-2002), apoi PR Coordinator (2002-2005), urmată de Project Manager (2005-2007) şi Media Relations Manager (2007-2009).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii