Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Bunuri de consum |
|

Diageo, jucătorul global de pe piața băuturilor alcoolice, inaugurează un nou depozit în Timișoara

Unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața globală a băuturilor alcoolice -  Diageo – a deschis un nou depozit, în localitatea Dudeștii Noi, județul Timiș, ce va deservi 12 piețe din Europa de Est.
Poznan,,Pol,-,Sep,5,,2019:,Bottles,Of,Johnnie,Walker,

Noul depozit este unul dintre cele mai mari ale companiei din Uniunea Europeană și va deservi piețele Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Ungaria, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Moldova, Cehia, România și Slovacia, scrie Progresiv.

„ (…) Alegerea Timișoarei ca centru pentru livrările noastre de produse în Europa de Est reflectă importanța pe care o acordăm pieței românești, dar și poziția strategică a acestei locații. Partenerii și clienții noștri vor beneficia de un timp de livrare semnificativ mai mic, care în medie ponderată va fi redus cu 93%, de la 28 la 2 zile. De asemenea, depozitul va crea noi locuri de muncă direct și indirect, la companiile de transport locale, și va avea un impact pozitiv asupra activității economice locale”, a punctat Michael Holm, Director General al Diageo pentru Europa de Est.

Potrivit acestuia, anual, aproximativ 12,6 milioane de litri și peste 20 milioane de sticle de produse Diageo vor fi trimise către și din noul depozit.

Diageo a intrat pe piața din România în anul 2007 și își desfășoară activitatea prin intermediul distribuitorului său exclusiv, P.P. Distributors România SRL.

Diageo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători la nivel global de pe piaţa băuturilor alcoolice. Compania deține în portofoliul său branduri precum Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan’s și Windsor, vodca Smirnoff, Cîroc şi Ketel One, dar şi Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray şi Guinness.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii