FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit reprezentanților companiei, serviciu este destinat atât persoanelor fizice cât şi companiilor, acestea putând aduce din întreaga lume bunuri sau documente cu plata contravalorii transportului la destinaţie, în România.

DHL continuă investiţiile pe piaţa din România

Serviciul este destinat celor care realizează importuri ocazionale şi nu implică plăţi în avans sau semnarea unui contract cu DHL în prealabil. Preluarea documentelor sau coletelor se realizează din unul din cele 25 de centre de expedieri DHL  situate în 22 de oraşe din întreaga ţară.

Noul produs este disponibil cu ajutorul aplicaţiei electronice DHL Import Express Online, care are rolul de a facilita procesul de import atât pentru destinatar cât şi pentru expeditorul importurilor.

Compania de curierat plănuiește pentru acest an dezvoltarea segmentului  companiilor mici şi mijlocii, care au o importanţă din ce în ce mai mare pentru industria în care DHL activează, dar şi pentru întreaga economie, reprezentând motorul de creştere pentru următorii ani.

Segmentul IMM reprezintă aproximativ 80% din numarul total de peste 5000 de clienţi ai DHL Romania, iar veniturile aduse companiei de acest segment sunt de peste 60%. La nivel global, IMM-urile reprezintă 92% din totalul de 2.8 milioane de clienţi DHL.