Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

DHL a inaugurat cel de-al doilea centru de expedieri dintr-un mall

DHL a inaugurat recent cel de-al doilea centru de expedieri situat într-un centru comercial, în incinta AFI Palace Cotroceni.
DSC_9462a

Compania de curierat expres şi logistică a descris centrul de expedieri DHL SERVICEPOINT AFI Palace Cotroceni și are în plan deschiderea a înca două centre de expedieri situate în centre comerciale, în Ploieşti şi Timişoara.

„Dupa succesul pe care l-a avut primul centru de expedieri DHL deschis în Băneasa Shopping City anul trecut şi feedback-ul primit de la clienţii noştri, am decis că DHL trebuie să opereze astfel de servicii şi în alte centre comerciale din Bucureşti şi din ţară”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

Planul de extindere a centrelor de expedieri a început înca de anul trecut, când DHL a deschis în premiera la nivel naţional centre în sistem de parteneriat in Bucureşti, Iaşi, Buzău sau Sighişoara. În acelaşi timp, DHL a continuat şi investiţia în modernizarea centrelor de expediere existente, astfel încat acestea să ofere clienţilor la nivel naţional cele mai bune soluţii şi un cadru modern în care aceştia să îsi efectueze expedierile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii