Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

DHL Express Romania a primit certificarea „Great Place to Work”

DHL Express Romania a primit certificarea Great Place to Work, o realizare extrem de importantă pentru companie. Rezultatul vine ca urmare a feedback-ului primit de la 76% din angajați, în urma completării unui chestionar cu peste 60 de întrebari, colectat și interpretat cu ajutorul unei metodologii riguroase a companiei „Great Place to Work”.
LogoGTPW

Studiul atestă faptul că 8 din 10 angajați au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă.

Metodele de evaluare sunt bazate pe criteriul principal al încrederii, analizând relația angajaților cu conducerea, cu ceilalți angajați și cu propriul loc de muncă.

Great Place to Work este autoritatea globală care analizează cultura companiilor, experiența angajaților și comportamentul de leadership dovedit, care conduce la creșterea afacerii și inovație.

„Suntem extrem de încântați să primim această certificare. Facem din satisfacția angajaților la locul de muncă o prioritate în fiecare zi și suntem încântați de faptul că angajații noștri au raportat o experiență constant pozitivă în relația cu colegii și cu managerii lor. Acest lucru este extrem de important pentru noi, pentru că știm că atunci când angajații vin cu plăcere la serviciu sunt mai productivi, au rezultate mai bune și pot face diferența pentru clienții noștri.”, a declarat Diana Zamfir, HR Manager DHL Express România.

Great Place to Work este o companie globală de analiză și consultanță pentru oameni, care ajută companiile de toate dimensiunile să producă rezultate mai bune în afaceri, concentrându-se pe experiența la locul de muncă al fiecărui angajat – cercetarea noastră arată că există o relație clară și directă între devotamentul angajaților și performanța financiară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii