Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Transport |
|

DHL Express România, investiții de aproximativ 1,5 mil euro. Compania își triplează capacitatea de transport 

Cea mai importantă investiție de anul acesta este dedicată partenerilor din partea de centru-nord-vest a țării. Valoarea totală a investițiilor pentru perioada 2020 – 2021 este de aproximativ 1,5 mil euro.
DHL

Începând cu luna iulie, DHL operează cu o nouă aeronavă Boeing 737, care deservește, prin terminalul operational situat în incinta Aeroportului Internațional din Cluj –Napoca, clienții din această zonă a țării. Noua aeronavă aduce beneficii importante, precum triplarea capacității de transport, un proces mai sigur de încărcare și descărcare a coletelor, capacitatea de a transporta pe cale aeriană colete grele, de peste 200 de kg, cu un timp de tranzit mai mic.

Totodată, până la finalul anului, DHL va extinde și moderniza sediile operaționale din Constanța, Bacău și Suceava. Pentru următorii 5 ani, compania și-a planificat modernizarea tuturor sediilor operaționale și a centrelor de expedieri (ServicePoints), printr-un plan amplu de investiții.

„Operarea unei aeronave cargo noi, cu capacitate de transport de 20 de tone, dedicată zonei de centru și nord-vest a țării demonstrează încă o dată interesul major al companiei noastre pentru piața din România. Ca lider pe o piață foarte dinamică, avem misiunea de a răspunde permanent celor mai exigente solicitări ale clienților noștri, prin oferirea de soluții noi și investiții operaționale”, a declarat Agnieszka Błaś, Director General DHL Express Romania.

DHL are o experienţă de 30 de ani pe piaţa din România, peste 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave în București, Cluj și Timișoara, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 48 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii