Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul Skanska investește 45 de milioane de euro în a doua fază a proiectului Equilibrium din București

Clădirea de 12 etaje va dispune de o suprafață închiriabilă de aproximativ 19.900 de metri pătrați și de 229 de locuri de parcare supra și subterane.  
Equilibrium Bucharest

La finalizare, întregul complex compus din două clădiri va oferi o suprafață închiriabilă de 40.800 de metri pătrați.

„Equilibrium, situat într-una dintre zonele consacrate de business din Capitală, este reprezentativ pentru portofoliul nostru din regiune, iar odată cu faza a doua vom dubla suprafața închiriabilă a întregului proiect. Cea de-a doua clădire va îngloba aceleași standarde de calitate care se regăsesc în Equilibrium 1 și va include totodată măsuri suplimentare pentru protejarea împotriva virusurilor. (…) În ciuda contextului actual, continuăm investițiile în proiectele noastre, în economie și în dezvoltarea sustenabilă a orașului”, a declarat Aurelia Luca, Vicepreședinte Executiv Operațiuni România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska în CEE.

Construcția pentru Equilibrium 2 este programată să înceapă în februarie 2021, iar finalizarea sa este estimată pentru primul trimestru din 2023. Prima fază a proiectului, Equilibrium 1, a devenit operațională de la 1 noiembrie 2019.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii