FacebookTwitterLinkedIn

Prime Kapital, dezvoltator, investitor şi operator imobiliar, a semnat cu Globalworth, proprietar de birouri din România şi Polonia, pentru extinderea cu 1.941 metri pătraţi de birouri în proiectul Globalworth Tower din Capitală, pentru următorii 5 ani, anunță Globalworth.

“Ne bucurăm că Prime Kapital se află în comunitatea noastră din 2017. Activăm în aceeaşi industrie şi chiar şi în aceeaşi regiune: Europa Centrală şi de Est. Poate şi de aceea apreciem foarte mult activitatea lor şi ne-am dorit să construim o relaţie solidă, de durată. Extinderea sediului în clădirea de birouri Globalworth Tower este o confirmare a încrederii lor”, spune Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Portofoliul Globalworth are o valoare totală de aproximativ 3.1 miliarde de euro, iar aproximativ 95,1% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naţionale şi multinaţionale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti.