Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul PPF Real Estate are șase noi chiriași în Crystal Tower și Metropolis Center București

PPF Real Estate, unul dintre cei mai mari dezvoltatori și investitori cu active imobiliare ce depășesc 2 miliarde de euro la nivel global, anunță șase noi contracte de închiriere, însumând 6.000 mp spațiu destinat birourilor, în clădirile de birouri de clasă A+ din București - Metropolis Center și Crystal Tower.
Juraj Saatinsky

Noii chiriași, Ceetrus România, Editec și Reckitt Benckiser, ocupă aproape 4.000 mp în Crystal Tower, în timp ce Orkla Foods România, Voici La Mode și Ameropa România au semnat contracte de închiriere pentru aproape 2.000 mp în Metropolis Center.

„Impactul Covid-19 se va resimți pe tot parcursul anului 2021, transformând astfel piața de spații de birouri într-o piață a chiriașilor. De asemenea, va aduce noi tendințe în ecosistemul spațiilor de birouri și cerințe specifice pentru o flexibilitate contractuală mai mare. (…) România este o piață emergentă, cu un potențial mare de dezvoltare și cu nivel de randament relativ ridicat, comparativ cu alte țări din Europa Centrală și de Est”, a declarat Juraj Šaštinský, Director de investiții PPF Real Estate.

Situat în zona centrala de business din București, Crystal Tower este o clădire de birouri de clasă A+, cu spatii de birouri de aproximativ 16.000 mp. Crystal Tower este prima clădire privată din România prevăzută cu heliport.

Metropolis Center are 19.000 mp destinați spațiilor de birouri și de retail. În prezent, găzduiește în principal chiriași multinaționali, cum ar fi Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Image și alții.

Parte a Grupului PPF, PPF Real Estate a intrat în România în anul 2016, cu o primă investiție imobiliară pe piața de birouri clasa A+, Metropolis Center, urmată în 2018 de achiziția Crystal Tower. Compania își desfășoară activitatea în Republica Cehă, Rusia, Olanda, Germania, Marea Britanie, România și SUA, fiind unul dintre cei mai mari investitori imobiliari ai acestor piețe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii