Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul P3 a încheiat tranzacții pentru peste 35.800 mp de spații logistice și de birouri în primul trimestru al anului 

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 6,5 milioane mp de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri de 1,2 milioane mp. În prezent, compania activează în 12 țări.
P3 Bucharest A1

Din totalul tranzacțiilor, mai mult de 36% (>13.000 mp) sunt contracte noi, iar aproximativ 63% (>22.500 mp) sunt prelungiri ale contractelor existente.

„Am încheiat primele luni ale anului într-o notă pozitivă și mă bucur să văd că nu doar rata de retenție a clienților este de 100%, ci și că eforturile noastre de a implementa noi facilități în parc sunt foarte bine primite”, a declarat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

În România, P3 a dezvoltat proiectul P3 Bucharest A1, care are o suprafață totală de 380.000 mp și cuprinde în prezent 14 clădiri, o stație electrică și un terminal feroviar. Printre cei mai mari chiriași ai parcului, alături de Carrefour, se numără eMag, Yusen Logistics,  Gebrüder Weiss, Elit, Agricover, HOPI, Europharm, Interbrands și E Van Wijk.

La începutul anului, Carrefour a prelungit contractul de închiriere pentru spațiul de circa 85.000 mp din parcul industrial P3 Bucharest A1, unde este chiriaș din anul 2007.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii