Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul Impact investește 500.000 de euro în amenajarea a peste 9.000 mp de spații verzi din ansamblul rezidențial Luxuria

Impact Developer & Contractor investește 500.000 de euro în spațiile verzi din primul său ansamblu rezidențial de lux din zona Expoziției, Luxuria Residence.
Luxuria Residence

Proiectul de peisagistică este realizat de către Iristyle și presupune amenajarea a 9.650 de mp de spații verzi, dintre care 2.500 de mp sunt alocați unui parc interior.

Aproximativ 42% din suprafața de 22.500 mp a proiectului este dedicată spațiilor verzi pentru a contribui la protejarea mediului.

Integrarea zonelor verzi joacă întotdeauna un rol central în dezvoltarea proiectelor noastre rezidențiale, având o contribuție esențialăla bunăstarea și satisfacția clienților noștri. În cadrul ansamblului Luxuria Residence am acordat o importanță deosebită soluțiilor peisagistice, din dorința de a oferi rezidenților posibilitatea de a se bucura de natură, într-o zonă a orașului în plină expansiune și dezvoltare imobiliară. Luxuria Residence este astfel o împletire între arhitectura în stil modern-minimalist și confortul unui pachet complex de facilități completate de un cadru natural armonios, care va face diferența în calitatea vieții”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Conform statisticilor Vital Signs, Bucureştiul are un indice de spațiu verde de 9,86 mp/locuitor, acesta fiind de 12 ori mai mic decât Viena (120 mp/locuitor).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii