FacebookTwitterLinkedIn

Proiectul de peisagistică este realizat de către Iristyle și presupune amenajarea a 9.650 de mp de spații verzi, dintre care 2.500 de mp sunt alocați unui parc interior.

Aproximativ 42% din suprafața de 22.500 mp a proiectului este dedicată spațiilor verzi pentru a contribui la protejarea mediului.

Integrarea zonelor verzi joacă întotdeauna un rol central în dezvoltarea proiectelor noastre rezidențiale, având o contribuție esențialăla bunăstarea și satisfacția clienților noștri. În cadrul ansamblului Luxuria Residence am acordat o importanță deosebită soluțiilor peisagistice, din dorința de a oferi rezidenților posibilitatea de a se bucura de natură, într-o zonă a orașului în plină expansiune și dezvoltare imobiliară. Luxuria Residence este astfel o împletire între arhitectura în stil modern-minimalist și confortul unui pachet complex de facilități completate de un cadru natural armonios, care va face diferența în calitatea vieții”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Conform statisticilor Vital Signs, Bucureştiul are un indice de spațiu verde de 9,86 mp/locuitor, acesta fiind de 12 ori mai mic decât Viena (120 mp/locuitor).