FacebookTwitterLinkedIn

Compania a tranzacționat un total de 369 de apartamente (31.191 mp suprafață construită), dintre care 205 în ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa și 164 în proiectul Luxuria Residence.

În plus, Impact a încheiat anul cu 198 de precontracte de vânzare – cumpărare și rezervări, în valoare totală de 24 milioane de euro, dintre care jumătate urmează să fie transformate în venituri în primul semestru al acestui an.

Impact Developer & Contractor SA este și singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. În ultimul an, acţiunile sale au înregistrat o creştere de 26%, de la 0,31 euro/acţiune la 0,39 euro/ acţiune la 31 decembrie 2020, capitalizarea bursieră a companiei depăşind valoarea de 102 milioane de euro. 

 „Rezultatele obţinute în 2020 dovedesc, pe de o parte, capacitatea Impact de a-şi consolida poziția în piață chiar și atunci când condiţiile economico-sociale sunt mai dificile şi, pe de altă parte, confirmă succesul proiectelor noastre, care stabilesc un nou standard de dezvoltare rezidenţială din punctul de vedere al calităţii, facilităţilor şi soluţiilor sustenabile. Anul acesta, odată cu împlinirea a 30 de ani de activitate, intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare, în care accelerăm expansiunea la nivel naţional”, declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.       

În cadrul ansamblului upper-class Luxuria Residence, poziționat în noul pol de business al Bucureștiului din zona Expoziției, au fost finalizate primele două faze de dezvoltare, cu 500 de apartamente, iar în prezent se continuă lucrările la ultima fază cu 130 de apartamente, având termenul de livrare în prima jumătate a acestui an. 

Anul trecut, compania a obţinut autorizaţia de construcţie şi a început lucrările pentru faza a patra de dezvoltare din Greenfield Băneasa. Apartamentele din noua fază de dezvoltare vor fi livrate etapizat, începând cu vara acestui an.

Pe lângă lucrările desfăşurate la proiectele din Capitală, Impact a demarat în Constanţa proiectul Boreal Plus. Anul acesta, dezvoltatorul pregăteşte lansarea lucrărilor pentru Greenfield Copou, în cea mai dorită zonă din Iaşi, un proiect rezidențial de anvergură, care va replica modelul Greenfield Băneasa.