FacebookTwitterLinkedIn

Finanțarea acordată de CEC Bank presupune două credite. Primul credit, în valoare de aproximativ 9,9 milioane de euro, va fi utilizat de către Impact prin trageri succesive, în funcție de evoluția lucrărilor în cadrul proiectului. Creditul va fi rambursat potrivit dispozițiilor contractuale, data scadenţei finale fiind la 30 de luni de la semnarea contractului.

Al doilea credit, în valoare de 3,5 milioane de lei, va fi folosit de Impact pentru finanțarea TVA-ului aferent construcției, facilitatea fiind acordată pentru o perioadă de 20 de luni de la data semnării contractului.

„Securizarea unui astfel de credit cu o instituție de prestigiu și tradiție precum CEC Bank este o dovadă a stabilității companiei și a perspectivelor noastre solide de creștere pe termen lung”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

În perioada 2020 – 2021, Impact Developer & Contractor a securizat o serie de finanțări bancare, precum și emisiuni de obligațiuni listate pe piața principală a BVB, cu plasament privat. Anul acesta, acțiunile Impact au înregistrat o creștere de 58% comparativ cu anul 2020, compania având o capitalizare bursieră de 789 milioane lei.

Cu o experiență de 30 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este unicul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, singurul ansamblu rezidențial din București cu Certificare BREEAM Excellent.

În 2020 Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, proiect mixt format din vile și apartamente. De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași.