Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor a primit autorizația de construire pentru 5 blocuri de locuințe în Constanța

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor a primit autorizaţia de construire pentru 341 de apartamente, 450 mp de spații comerciale și 427 locuri de parcare în ansamblul Boreal Plus din Constanța.
Boreal Plus

Termenul de livrare pentru cele cinci blocuri a fost stabilit pentru prima parte a anului 2022.

Ansamblul Boreal Plus este amplasat în Palazu Mare, Constanța, și include în total 691 de locuinţe, dintre care 673 de apartamente, în 9 blocuri, şi 18 vile de lux.

Dezvoltat în linie cu politica de sustenabilitate urmărită de Impact Developer & Contractor în toate proiectele pe care le realizează la nivel naţional, Boreal Plus are un sistem de colectare selectivă, gestionare a deşeurilor şi iluminat eficient energetic alături de infrastructura specializată pentru recuperarea şi gestionarea apei uzate. Locaţia din Constanţa, unde Impact a demarat noua investiţie, are un potenţial crescut de dezvoltare având în vedere că în zonă nu există un ansamblu rezidenţial amplu de o calitate superioară. În plus, zona înregistrează preţuri mai mari la chirii în comparaţie restul pieţei din Constanţa. Costul mediu al chiriei pentru un apartament cu o cameră este de 250 de euro în aceasta zonă, faţă de 180 de euro media pieţei. La apartamentele cu două şi trei camere, chiria variază între 350 şi 400 de euro, faţă de media oraşului de 260, respectiv 350 de euro. O investiţie într-o locuinţă cu scopul închirierii în această zonă ar genera un randament de cel puţin 6,5%, rezultat superior altor instrumente de investiţii disponibile pe piaţa financiară din România, mai ales având în vedere că există o ofertă de lansare pentru prima fază a vânzărilor”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii