Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul Impact a decis să-și majoreze capitalul social cu cel mult 194 mil. lei

Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București, cu o capitalizare bursieră de 937 milioane de lei.
Greenfield Copou

Pentru a-și finanța expansiunea la nivel național, dezvoltatorul a decis să-și majoreze capitalul social prin una sau mai multe emisiuni de acțiuni ordinare, cu o valoare nominală de până la 193,8 milioane de lei.

Decizia a fost luată cu unanimitate de 93,08% din acționarii cu drept de vot ai companiei în cadrul AGEA.

”Alături de aceste resurse vom continua să folosim atât beneficiile accesului la piaţa de capital, unde avem potențial de a lista obligațiuni noi, cât și credite bancare, astfel încât putem executa de îndată planul nostru ambițios de dezvoltare pe termen mediu și lung”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO al Impact Developer & Contractor.

Portofoliul dezvoltatorului cuprinde proiecte precum Greenfield Băneasa și Luxuria Residence. În 2020, Impact a demarat în Constanța construcția proiectului rezidențial Boreal Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente, iar în septembrie 2021 va demara proiectul rezidențial Greenfield Copou, în Iași.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii