Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria extinde parcul industrial Western din Oradea cu peste 6.300 mp

Compania Zacaria, cu un portofoliu de aproximativ 300.000 metri pătrați de spații industriale și de birouri în mai multe orașe din țară, anunță extinderea Western Industrial Park din Oradea cu peste 6.300 de mp până în martie 2018.
 aboneaza-te
Western Industrial Park

Viitoarea hală adițională, cu o suprafață de peste 6.300 metri pătrați, este deja contractată de o companie din străinătate, care activează în industria componentelor electrice și electronice. Parcul industrial din Oradea va ajunge, în urma acestei construcții, la o suprafață totală de peste 25.000 metri pătrați spații industriale și de birouri.

Noua clădire va cuprinde aproximativ 5.000 metri pătrați pentru producție și depozitare și 1.300 metri pătrați vor fi folosiți ca spații de birouri. Lucrările de construcție au demarat din această toamnă, termenul de predare fiind martie 2018.

“Am decis extinderea acestui parc în urma semnării unui contract de închiriere cu un investitor străin, care își deschide pentru prima dată o filială în România. Este o veste foarte bună pentru industria și mediul de afaceri din Oradea. Proiectul este unul de tip build-to-suit, astfel întreaga facilitate va fi modelată după cerințele și nevoile clientului nostru”, a declarat Emilia Țepeș, director național de vânzări Zacaria.

Western Industrial Park este localizat în zona industrială de vest a orașului, pe Calea Borșului, la aproximativ 9 kilometri de granița cu Ungaria. Parcul, situat pe o platformă de 50.000 metri pătrați, a fost achiziționat în 2013, fiind închiriat în proporție de 100% într-un timp extrem de scurt.

“Cererea în Oradea pentru spații industriale premium menține un trend ascendent, datorită poziționării strategice, ce oferă acces rapid către Europa Centrală. Ne gândim să extindem portofoliul nostru de investiții în această zonă a țării în viitorul apropiat”, a explicat Emilia Țepeș.

Zacaria, parte a grupului internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani, oferă spații industriale la cheie din 2009. Portofoliul companiei cuprinde 300.000 m2 de suprafațe pentru închiriere, atât industriale cât și birouri, în 6 orașe din România. Zacaria continuă să își dezvolte proiectele industriale prin achiziționarea de hale și terenuri în diferite orașe din țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii